Poletne počitnice v Črni GoriTivat

Mestece na obrobju Boko-kotorskega zaliva vam ponuja NAJCENEJŠE DRUŽINSKE POČITNICE!<=KLIKNI TUKAJ

Herceg Novi

Herceg Novi in njegova riviera ležita na atraktivnem geografskem prostoru. Umeščena sta med planinski masiv Orjen (1895 m) in vhod v Boko Kotorski zaliv. Hercegnovsko riviero, dolgo 15 km, sestavljajo številni polotočki, otočki, naselja, vasice in plaže z izletniškimi točkami.


Spletna povezava: www.hercegnovi.cc


Herceg Novi Apartmaji

Herceg Novi Vile

 

Kotor

Kotor velja na tem delu Mediterana za mestece, ki je uspelo ohraniti svojo strukturo, tipično za mesta iz obdobja od 12. do 15. stoletja. UNESCO je mesto Kotor uvrstil med spomenike najvišje kategorije. Med sprehodom po mestu nas presenetijo ozke uličice in številne spominske table, oznake oz. mesta, ki obeležujejo pomembnejše dogodke srednjeveškega časa. Boka Kotorska je edini fjord v Sredozemju - zaliv se je kar 32 km globoko vsekal v kamnito pogorje Orjena in Lovčena.

Spletna povezava: www.tokotor.com

 

Kotor Vile

 

Sveti Stefan

Je nenavadno in edinstveno mesto, ne le na črnogorski obali, temeveč na celotnem Mediteranu. Nekdanje revno ribiško mestece, spremenjeno v luksuzno turistično naselje, stoji na grebenu kamnitega otoka, ki je povezan s kopnom preko kamnitega nasipa, kar naredi vtis polotoka. V neposredni okolici se nahaja še kraj Miločer z "Kraljičino plažo", nekdanja poletna rezidenca srbske kraljeve družine Karađorđević. Edinstvena lepota celotnega kraja in okolice ter pestra zgodovina so predpogoj za nepozabne počitnice.  


Sv. Stefan Apartmaji

 

Rafailovići

Rafailovići so majhno ribiško mesto, ki leži na 2km dolgi, peščeni bečički plaži. Kristalno čisto morje in 226 sončnih dni so pravo priporočilo za sproščujoč dopust. Z Budvo so povezani z 2km dolgim sprehajališčem ob sami obali. Turistični vlakec obratuje na vsakih 10-15min. Dolga peščena plaža, mirno morje, redek promet, bogata ponudba zabave so dejavniki za idealne počitnice v Rafailovićih.

STC d.o.o.
Podpeč 16
6275 Črni Kal
040/57-15-15 in 05/99-68-718
Spletna prodaja 
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 09.00 do 19.00 ure
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke