Rafting in jeep safari na Tari

3 DNI ČISTEGA UŽITKA V NARAVI!Rafting na Tari , ni le destinacija pustolovcev in iskrenih zaljubljencev v naravo, temveč tudi raj za resnične hedoniste! Med svojim bivanjem boste med vsakim obrokom imeli priložnost poskusiti tradicionalne kulinarične specialitete iz tega področja, pripravljene pred vašimi očmi iz svežih organskih živil, pridelanih v okolici soteske Tare! Domači kajmak, dimljen sir, domač pršut, topel ječmenov kruh, jagenjček, kozliček in teletina pod peko, sarmice iz divjačine in domače pite izpod peke so le del naše bogate kuhinje, v kateri boste resnično uživali! Vsak obrok boste začeli z žganjem iz divjih hrušk, končali pa z našim domačim črnim vinom iz cesarskih vinogradov Trebinja in z zlato Žilavko..

ZA ZAKLJUČENE SKUPINE ODHOD PO DOGOVORU (TUDI ZA MIN. 8 OSEB)

Odhodi 2021:

               april- 
              
maj- 
               junij-
              september-  
              
                 
Za zaključene skupine datum odhoda po dogovoru               
Rok za prijavo: do zapolnitve prostih mest              
Minimalno število potnikov: 8
Čas potovanja: 3 dni/ 2 x FB
Prevoz: bus/minibus/kombi
POSEBNI POPUSTI ZA SKUPINE IN STALNE GOSTE!


 1. dan: KOPER - LJUBLJANA - FOČA - TARA
(Brštanovica - Šćepan Polje - Bastasi - Foča - 25km raftinga)


Odhod iz Kopra in Ljubljane  in vožnja po avtocesti mimo Zagreba proti Bosni. Po mejnih formalnosith vožnja mimo Tuzle do mesteca Foče v bližini katerega se nahaja rafting center. Prihod v kamp okoli 10h. Center se nahaja na obali reke v idilični okolici, sledi namestitev v bungalovih in pravi domači zajtrk (pršut, miške s kajmakom, pogača pod peko,...). Pred odhodom na rafting se bomo spoznali s skiperji čolnov in se naučili osnove raftinga, dobili vso pripadajočo opremo (neoprenske obleke, čelade, zaščitne jopiče,..). Drugi največji kanjon na svetu nam bo postregel z neverjetnim doživetjem, slapovi Ćelije, Vjernovići, Borovi, Varda, Čegrlo s težavnostno stopnjo 5 in 4, nedotaknjena narava, brzice...Rafting bo trajal 3,5 ure z vmesnimi postanki za kopanje in počitek. Po končanem raftingu si bomo privoščili pravo domače kosilo (splavarska juhica, jagenček pod sačem, domača pita,..)...Prosto za počitek in druženje do večerje. Za večerjo vam bomo postregli z odlično rečno postrvjo na žaru, pečeni krompir, sirnica, zeljanica in burek pod peko,idr. Zabava ob glasbi. Nočitev.

2. dan: SUTJESKA - PRIJEVOR - TJENTIŠTE (jeep safari)


Po poznem zajtrku se odpravimo s terenskimi vozili na safari proti nacionalnemu parku ''Sutjeska'' (Zelengora, pragozd Perućica,...). Približno uro do dve se bomo vozili po gozdnih poteh. Ogledali si bomo največji pragozd v Evropi, ustavili se bomo tudi za ogled slapa Skakavac, visokega kar 81m. Vožnjo bomo nadaljevali do planinske planote Prijevor s katere pogled seže čez večji del nacionalnega parka, Maglić-najvišji vrh v BiH. Ogledali si bomo planinske katune, vojaško in lovsko razgledno točko. Naprej se bomo zapeljali do zgodovinskega spomenika NOB na Tjentištu. Tukaj boste imeli možnost  kopanja v 2. največjem umetnem bazenu v Evropi (16.000 m2) . Vrnitev v rafting center do 16:00h. Sledi kosilo in prosto do večerje. Za večerjo bomo imeli same domače dobrote: mešano meso na žaru, sarmice v raštanu, pečen domač kruh, pite pod peko,...V večernih urah sledi zabava ob glasbi v živo! Nočitev.

3. dan: FOČA - LJUBLJANA - KOPER


Zajtrk. Po še enem odličnem domačem zajtrku se odpravimo proti domu. Na poti možnost postanka v znanem nakupovalnem središču Arizona, kjer se dobi vse od igle do lokomotive. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.


Cenik

 
 

STORITEV

3 dni / 2 x PP

Aranžma

225 eur  

 PP-polni penzionV ceno aranžmaja je vključeno:


- bus/minibus/kombi prevoz Ljubljana-Foča-Ljubljana
- 2 x polnipenzion v rafting centru (zajtrk,kosilo,večerja)
- ogledi po programu
- organizacijo in spremljanje potovanja
- rafting na Tari
- jeep safariMožna doplačila*:
- 1/1 soba-ni možno!
- 6 % riziko odpovedi - 13,50 eur
- Coris, zdr.zav. z asist. v tujini - 13 eur/os. (dvojno zavarovanje)
STC d.o.o.
Podpeč 16
6275 Črni Kal
040/57-15-15 in 05/99-68-718
Spletna prodaja 
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 09.00 do 19.00 ure
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke