Novo leto v Bukarešti
Odhod: v kratkem!
Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest
Minimalno število potnikov: 8
Čas potovanja: 4 dni/ 3 x NZ


Program

1. dan: BENETKE - BUKAREŠTA
Zbirališče udeležencev potovanja dve uri pred poletom na letališču v Benetkah (transfer do Benetk za doplačilo). Po opravljenih formalnostih polet v Bukarešto. Po pristanku na letališču avtobusni prevoz do hotela in nastanitev. Zvečer prosto za spoznavanje nočnega življenja mesta, ki ga mnogi imenujejo „Vzhodni Pariz“. Zvečer se odpravimo na večerjo v tipični restavraciji s folklornim programom. Nočitev.

2. dan: BUKAREŠTA
Po zajtrku avtobusni ogled romunske prestolnice: zgradba parlamenta, ki poleg ameriškega Pentagona sodi med največje zgradbe na svetu, Slavolok zmage, Trg revolucije, Knežji dvor, ki ga je uporabljal srednjeveški vladar Vlad Drakula za svojo rezidenco, etnološki muzej... Po ogledih prosto za kosilo, samostojne oglede ali nakupe. Popoldne bo prosto za priprave za najdaljšo noč v letu. V Bukarešti bo tako kot vsako leto organizirana proslava na prizoriščih z različnimi glasbenimi izvajalci. Za vse tiste katerim ''ne diši'' proslavljanje od zunaj, bomo pripravili ponudbo za praznovanja v srbsko – romunski restavraciji ali pa vam bomo pripravili posebno ponudbo klubov in diskotek. Ob polnoči vam bo Bukarešta z ognjemetom zaželela srečno novo leto 2014. Nočitev.

3. dan: BUKAREŠTA
Zajtrk. V dopoldanskih urah priporočamo sprehod v park Herăstrău. Park se nahaja na severni strani Bukarešte v okolici jezera Herăstrău. Sprva je bilo to območje polno močvirij, vendar so jih med letoma 1930 in 1935 izsušili in park ponovno odprli leta 1936. Park je razdeljen na dve coni: rustikalno ali fizično (Village Museum), ki je ostalo bolj ali manj nemoteno in javno "aktivno" z odprtimi površinami za rekreacijske dejavnosti. Popoldne prosto za samostojne oglede in nakupe spominkov. Nočitev.

4. dan: BUKAREŠTA - SLOVENIJA
Zajtrk. Zgodnji odhod na letališče in polet proti Benetkam. Transfer do Ljubljane (doplačilo).


Cena: v kratkem!


V ceno je vključeno:

• avtobusni/kombi  prevoz od letališča do hotela v Bukarešti
• 3 x nočitve z zajtrki in 1 x pol penzion v hotelih 3*
• zunanje oglede po programu
• stroške spremstva in organizacije potovanja
• tradicionalna večerja v romunski restavraciji
• ddv

Možna doplačila:

Ob prijavi
• transfer Ljubljana-Benetke-Ljubljana - 35 eur/os.
• enoposteljna soba 45 €
• Coris-zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini
• 4% riziko odpovedi
Silvestrovanje v restavraciji – doplačilo za silvestrsko večerjo

Vodniku na poti
• vstopnine približno 5 eur/os.
STC d.o.o.
Podpeč 16
6275 Črni Kal
040/57-15-15 in 05/99-68-718
Spletna prodaja 
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 09.00 do 19.00 ure
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke