TransilvanijaOdhod:
 april - 27.;
               maj - 18.;
               junij - 15.;
               avgust - 17.;
               september - 07.;
               oktober - 05.;
Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest
Minimalno število potnikov: 45
Čas potovanja: 5 dni/ 4 nočitve

Program

1. dan: SLOVENIJA - MADŽARSKA - ROMUNIJA (ORADEA)
Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah ter vožnja čez mejni prehod Dolga Vas na Madžarsko. Potovanje bo s krajšimi postanki minilo v opazovanju zanimive pokrajine. V poznih popoldanskih urah prihod na madžarsko - romunsko mejo. Nadaljevanje vožnje v Oradeo. Po prihodu panoramski ogled mesta in nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev.

2. dan: ORADEA - CLUJ NAPOCA - TIRGU MURES - SIGHISOARA
Po zajtrku vožnja v Cluj - Napoco, postanek in krajši informativni ogled mesta. Nadaljevanje vožnje v Tirgu - Mures, kjer si boste ogledali Palačo Kulture, pravoslavno in katoliško cerkev... Po ogledih slovo in vožnja do Sighisoare, mesta kjer se je rodil Vlad Tepeš oz. transilvanski grofa Drakula. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. dan: SIGHISOARA - BRAN - BRASOV - SIBIU
Po zajtrku ogled Sighisoare, za mnoge najbolj romantičnega mesta v Romuniji: citadela - edina še naseljena v Evropi, urni stolp, cerkev na griču z ostanki obzidja... Po ogledih nadaljevanje potovanja proti jugu v Bran, kjer si boste ogledali grad grofa Dracule. Sprehodili se boste skozi temačne in skrivnostne sobe polne različnega pohištva. Popoldan vožnja v Brasov, mesto ki ga imenujejo tudi „Vrata Transilvanije“. Po prihodu ogled glavnih mestnih znamenitosti: „črna cerkev“, muzej „Najstarejše romunske šole“... Po ogledih vožnja v Sibiu, nastanitev v hotelu večerja in nočitev.

4. dan: SIBIU - TIMISOARA - SLOVENIJA
Po zajtrku ogled mesta z manjšimi in večjimi trgi, Liarskim mostom, katoliško katedralo, evangeličansko cerkvijo... Nato vožnja v Timisoaro, mesto, ki se razprostira na bregovih reke Bega. Ogled veličastnega mestnega trga, ki je odigral pomembno vlogo pri strmoglavljenju nekdanjega romunskega predsednika Ceauşesca. V poznih popoldanskih urah boste zapustili Romunijo in pričeli s pot proti domu..

5. dan: SRBIJA - HRVAŠKA - SLOVENIJA
Po večerni in nočni vožnji prihod v Slovenijo v jutranjih urah.


Cena: 289 €


V ceno je vključeno:

• avtobusni/kombi prevoz na navedenih relacijah
• cestne in ostale pristojbine
• tri polpenzione v hotelih 3*
• ogledi po programu (brez vstopnin)

• ddv
• stroške spremstva in organizacije potovanja
• posebno presenečenje

Možna doplačila

Ob prijavi
• enoposteljna soba - 80 eur/os.
• Coris-zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini - 12,10 eur/os. (enojno)
• 5% riziko odpovedi - 14,45 eur/os.
STC d.o.o.
Podpeč 16
6275 Črni Kal
040/57-15-15 in 05/99-68-718
Spletna prodaja 
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 09.00 do 19.00 ure
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke