BEOGRAD KLASIK in EKSPRESBEOGRAD EKSPRES 2 dni/ 1 x NZ.

Odhodi 2020:
              
april- 
              
maj- 
               junij-
              september-  
              oktober- 17., 24., 31.   
              november -
             
december -       


(za zaključene skupine po dogovoru, tudi za min. 8 prijavljenih)
Čas za prijavo:
do zapolnitve prostih mest
Minimalno število potnikov:
45 ali 8 (kombi)
Čas potovanja:
2 dni/1 x NZ

 

NAJ NE BO VAŠ IZLET KLASIČEN AMPAK BOMBASTIČEN! KONCERTI SVETOVNIH MEGA ZVEZD V BEOGRAJSKI ARENI! <=KLIKNI TUKAJ ZA SEZNAM KONCERTOV!


Program:

1.dan: KOPER - LJUBLJANA - BEOGRAD

Odhod iz Kopra in Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah in vožnja z udobnim avtobusom/kombijem turistične kategorije proti Beogradu.  Ob prihodu se zapeljemo mimo zahodnih beograjskih vrat (stavba Genex-a, Beograjska arena - največja športna dvorana na Balkanu), Sava centra; nato pa prečkamo most na reki Savi, s katerega se odpira čudovit pogled na Kalemegdan in staro mestno jedro. Ogledali si bomo še 3. največjo pravoslavno cerkev na svetu: hram Svetega Save. Sledil bo ogled hiše cvetja, kjer počiva "maršal" Tito. Nadaljevali bomo z ogledom Dedinja in njegovih znamenitosti kot so Beli dvori - kraljevi kompleks, kjer prebiva družina Karađorđević, vile na Dedinju...Po ogledih se  odpravimo proti mestnemu jedru, kjer se bomo sprehodili po Knez Mihajlovi ulici in Kalemegdanu (Trg Republike, Spomenik Knezu Mihajlu, Narodno gledališče, Narodni muzej, Srbska akademija znanosti in umetnosti, Študentski trg, Etnografski muzej, Kalemegdanska trdnjava), z lokalnim vodičem, ter ob osupljivem pogledu na sotočje Donave in Save popili izvrstno kavico v tamkajšnji kavarni s teraso. Po ogledih se zapeljemo proti hotelu. Popoldne prosto za samostojne oglede  V večernih urah možnost večerje* v tradicionalni restavraciji z živo muziko (hiti narodno zabavne muzike). Nočitev.


2.dan: BEOGRAD - AVALA - LJUBLJANA - KOPER
Po zajtrku se odpravimo na beograjski ''buvljak'', tržnico na kateri se najde skoraj vse, od šivanke do lokomotive. Po ugodnih nakupih se bomo zapeljali na najvišji beograjski hrib-Avalo. Simbol Beograda, ti. Avalski toranj (stolp) so pred nedavnim spet odprli za obiskovalce. S tega, 204 m visokega stolpa, se ob lepem vremenu vidi Beograd kot na dlani. Ogledali si bomo tudi spomenik Neznanem junaku, delo Ivana Meštrovića. Vzeli si bomo čas tudi za kosilo.Po kosilu se odpravimo proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.
 

Cenik

 

STORITEV

2 dni / 1 x NZ

Aranžma

95 eur

 NZ=nočitev z zajtrkom

V ceno aranžmaja je vključeno:

• 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*
• avtobusni/kombi prevoz na relaciji Koper- Ljubljana - Beograd - Ljubljana-Koper
• ogledi (brez vstopnin)
• slovensko spremljanje in organizacijo

Možna doplačila*

Ob prijavi
• enoposteljna soba - 10 eur/os.

                            
Spremljevalcu na poti
• večerja v tradicionalni srbski restavraciji - 20 eur

Popusti

- POPUSTI ZA STALNE STRANKE!
- POPUSTI ZA SKUPINE (4 ALI VEČ OSEB)
BEOGRAD KLASIK 3 dni/ 2 x NZ


Odhodi 2021:
              
april- 
              
maj- 
               junij-
              september-  
              oktober- 23., 30.  
              november -
             
december -     

             

  
              
(za zaključene skupine po dogovoru, tudi za min. 8 prijavljenih)

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest
Minimalno število potnikov: 45 ali 8 (kombi)
Čas potovanja: 3 dni/2 x NZ

 

NAJ NE BO VAŠ IZLET KLASIČEN AMPAK BOMBASTIČEN! KONCERTI SVETOVNIH MEGA ZVEZD V BEOGRAJSKI ARENI! <=KLIKNI TUKAJ ZA SEZNAM KONCERTOV!


Program:

1.dan: KOPER - LJUBLJANA - BEOGRAD

Odhod iz Kopra in Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah in vožnja z udobnim avtobusom/kombijem turistične kategorije proti Beogradu.  Ob prihodu se zapeljemo mimo zahodnih beograjskih vrat (stavba Genex-a, Beograjska arena - največja športna dvorana na Balkanu), Sava centra; nato pa prečkamo most na reki Savi, s katerega se odpira čudovit pogled na Kalemegdan in staro mestno jedro. Ogledali si bomo še 3. največjo pravoslavno cerkev na svetu: hram Svetega Save. Sledil bo ogled hiše cvetja, kjer počiva "maršal" Tito. Nadaljevali bomo z ogledom Dedinja in njegovih znamenitosti kot so Beli dvori - kraljevi kompleks, kjer prebiva družina Karađorđević, vile na Dedinju...Po ogledih se  odpravimo proti mestnemu jedru, kjer se bomo sprehodili po Knez Mihajlovi ulici in Kalemegdanu (Trg Republike, Spomenik Knezu Mihajlu, Narodno gledališče, Narodni muzej, Srbska akademija znanosti in umetnosti, Študentski trg, Etnografski muzej, Kalemegdanska trdnjava), z lokalnim vodičem, ter ob osupljivem pogledu na sotočje Donave in Save popili izvrstno kavico v tamkajšnji kavarni s teraso. Po ogledih se zapeljemo proti hotelu. Prosto za samostojne oglede do večernega obiska enega najbolj popularnih splavov. Nočitev.


2.dan: BEOGRAD - AVALA
Po zajtrku se odpravimo na beograjski ''buvljak'', tržnico na kateri se najde skoraj vse, od šivanke do lokomotive. Po ugodnih nakupih se bomo zapeljali na najvišji beograjski hrib-Avalo. Simbol Beograda, ti. Avalski toranj (stolp) so pred nedavnim spet odprli za obiskovalce. S tega, 204 m visokega stolpa, se ob lepem vremenu vidi Beograd kot na dlani. Ogledali si bomo tudi spomenik Neznanem junaku, delo Ivana Meštrovića. Vrnitev proti Beogradu in prosto popoldne za samostojne oglede. V večernih urah možnost večerje* v tradicionalni restavraciji z živo muziko (hiti narodno zabavne muzike). Nočitev.


3.dan: BEOGRAD - LJUBLJANA - KOPER
Zajtrk. Imeli boste nekaj prostega časa za samostojna raziskovanja in nakupe zadnjih spominkov. V povratku možnost obiska muzeja letalstva na letališču Nikola Tesla. Kupili boste Lahko pravo bojno letalo!!! Proti domu se bomo odpravili v popoldanskih urah, prihod je predviden v večernih urah.

 
 

Cenik

 

STORITEV

3 dni / 2 x NZ

Aranžma

  145 eur

 NZ=nočitev z zajtrkom

V ceno aranžmaja je vključeno:

• 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*
• avtobusni/kombi prevoz na relaciji Koper-Ljubljana - Beograd - Ljubljana-Koper
• ogledi (brez vstopnin)
• slovensko spremljanje in organizacijo

Možna doplačila*

Ob prijavi
• enoposteljna soba - 20 eur/os.
                            
Spremljevalcu na poti
• večerja ali kosilo na beograjskih splavih - 20 eur
• večerja v tradicionalni srbski restavraciji - 20 eur

Popusti

- POPUSTI ZA STALNE STRANKE!
- POPUSTI ZA SKUPINE (4 ALI VEČ OSEB)
STC d.o.o.
Podpeč 16
6275 Črni Kal
040/57-15-15 in 05/99-68-718
Spletna prodaja 
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 09.00 do 19.00 ure
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke