Novi Sad novo leto 2021


Zakaj v Novi Sad?

V Novem Sadu vsak večer nekdo nekoga dočaka. Na Trgu svobode, med 'katedralo' in Mestno hišo, že celo stoletje traja promenada zaljubljenih in radovednih. Nekdo nekoga čaka, in ta nekdo vedno pride. Ljudje se srečajo in ponovno iščejo. Novi Sad nikoli ne boste nikoli do konca odkrili, čeprav nič ne skriva. Samo nekaj zamolči da bi Vam naslednjič pokazal. Mesto se najlepše vidi ko se gre počasi, korak za korakom. Vsaki novi korak odkriva novi pogled. Novi Sad je kot življenje- več ga gledaš vse več vidiš. V Novem Sadu se govori veliko jezikov. A vsi se med sabo razumejo. Novi Sad je mesto ki bo tudi Vas razumelo.


 

Odhod: bo znano septembra 2020

Čas za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Minimalno število potnikov: 45

Čas potovanja: 3 dni/2 noč.  - 
                             4 dni/3 noč. - 

                            


• POSEBNI POPUSTI ZA STALNE STRANKE
• POSEBNI POPUSTI ZA SKUPINE (4 ALI VEČ OSEB)

                                                                                      

 

Program:

1.dan: LJUBLJANA - NOVI SAD
Odhod ob polnoči z nedelje na ponedeljek (29. na 30.12.) iz Ljubljane  (Maribor, Celje, Koper)** in vožnja z udobnim turističnim avtobusom/kombijem v smeri proti Zagrebu, čez Slavonijo, Rumo in Fruško Goro do Novega Sada. Po prihodu sledi namestitev v izbranem objektu. Po krajšem počitku vam bomo z lokalnim vodičem razkazali staro mestno jedro in njegove znamenitosti: Mestna hiša, Spomenik Svetozarju Miletiću,Rimokatoliška cerkev imena Marije, Srbsko narodno gledališče, Grška Šola, Miletićeva ulica (najlepša ulica v srcu starega Novega Sada, kjer je veliko trgovinic s spominki, ter tradicionalno restavracijo "Kod Lipe", Trg Marije Trandafil, Zmaj Jovina (zona za pešce od Trga Svobode do Dunavske ulice ) - Vladikin dvor, Trčika (naziv za stari novosadski tramvaj preurejen v lokal), Nikolajevska cerkev, Matico Srbsko. Popoldne prosto za samostojne oglede. Zvečer sledi prednovoletna žurka v enem od znanih novosadskih klubov**.

2.dan: NOVI SAD
Po zajtrku vas bomo peljali na ogled Petrovaradinske trdnjave (v treh jezikih to pomeni: latinsko "petra" - stena, "var" po madžarsko pomeni - grad, "din" pa je po turško - vera ),to se pravi se najprej odpravimo na veličastno trdnjavo ("grad na steni trd kot vera"), kjer bomo ob prelepem pogledu na celotno mesto in Donavo, zvedeli kaj več o mestu in trdnjavi, in zdaj že svetovno znanem EXIT festivalu. S trdnjave se nato spustimo proti Sremskim Karlovcem. Pred ogledom samega mesteca se bomo ogreli na degustaciji znanih vin kot je “Karlovački tovajn”. Prva srbska gimnazija, ustanovljena leta 1791, Gradski muzej, Bogoslovija Sveti Arsenije, Svetovna srbska skupnost - Inštitut srbskega naroda, so samo nekatere od znamenitosti katere si bomo ogledali. Vrnitev v Novi Sad in prosto. Degustacija je bila samo ogrevanje, pravo veselje šele sledi, na Trgu Svobode bo organizirana centralna proslava, z znanimi imeni glasbene industrije. Pripravili vam bomo tudi posebno ponudbo na splavih in v klubih s svojimi novoletnimi programi. Naj se proslava začne!

3.dan: NOVI SAD
Predvidevamo, da se boste zbudili okoli 12h lačni kot volkovi, predlagamo da se nam pridružite na ribji čardi**, ne bo vam žal, ribje restavracije na Donavi so posebno doživetje, ob ribjih jedeh in pelinkovcu se boste počutili božansko. Če imate rajši mesne izdelke potem bo za vas najbolj primerna restavracija znana po odličnih jedeh z žara. Možnost obiska dvorca Bogdana Dunđerskog in stare ergele**. Prosto za samostojne oglede. Zvečer ponovitev novoletne zabave.

4.dan: NOVI SAD - LJUBLJANA
Po zajtrku boste imeli še nekaj časa za nakupe suvenirčkov ali za kavico na Petrovaradinski trdnjavi, odhod je predviden okoli 10:00h, v Ljubljano bomo prispeli v večernih urah.

- PRI PROGRAMU 3 DNI/2 X NOČ. SE OGLED SREMSKIH KARLOVCEV PRESTAVI NA PRVI DAN

Cenik

STORITEV

 3 dni / 2 nočitvi

 4 dni / 3 nočitve

 Aranžma 1: Ribarsko ostrvo 3*

    september 2020    september 2020 
Aranžma 2: Hotel Master 4*  september 2020 september 2020


KLIKNI TUKAJ ZA REZERVACIJO

V ceno aranžmaja je vključeno:

• 2 oz. 3 x nočitev z zajtrkom v izbrani namestitvi
• avtobusn/kombi prevoz na relaciji Ljubljana- Novi Sad - Ljubljana
• ogledi (brez vstopnin)
• slovensko spremljanje in organizacijoDoplačila**

• 1/1 soba - 30 eur ( 2 x noč.), 45 eur (3 x noč.)
• kosilo ali večerja v tradicionalnih vojvodjanskih restavracijah - 20 eur

• kosilo na ribji čardi - 17 eur
• izlet v Beograd (min 20 prijavljenih) - 35 eur/os.
• prevozi iz Maribora, Celja, Kopra ob min. 20 prijavljenih
• 6% riziko odpovedi oz. min. 7 eur/os./aranžma

Popusti*

• POSEBNI POPUSTI ZA STALNE STRANKE
• POSEBNI POPUSTI ZA SKUPINE (4 ALI VEČ OSEB)
!POPUSTI SE MED SEBOJ NE SEŠTEVAJO!

 

 

1. Ribarsko ostrvo - PRIPOROČAMO!

Lokacija: 2,5 km od strogega centra

Storitev: nočitev z zajtrkom
Kartice: Visa, Master Card, Maestro
V sklopu hotela: bar
Sobe: 1/2 in 1/1 posteljne, Wi-Fi, klimatizirane, TV, telefon
Spletna stran: https://ribarskoostrvo.rs/
Naša ocena: 3+*


1. Hotel Master 4* - PRIPOROČAMO!

Lokacija: 2,5 km od strogega centra

Storitev: nočitev z zajtrkom
Kartice: Visa, Master Card, Maestro
V sklopu hotela: bar, fitness
Sobe: 1/2 in 1/1 posteljne, Wi-Fi, klimatizirane, TV, telefon
Spletna stran: https://a-hotel-master.com/
Naša ocena: 4+*
STC d.o.o.
Podpeč 16
6275 Črni Kal
040/57-15-15 in 05/99-68-718
Spletna prodaja 
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 09.00 do 19.00 ure
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke